Laborator
metrologic

Ziua mondială a calității 2018

WQD2018

 

Anual în cea de-a doua zi de joi a lunii noiembrie, la nivel mondial este marcată Ziua mondială a calității.

Atât Institutul de Certificare a Calității (Chartered Quality Institute) din Marea Britanie care este responsabil de organizarea unor acțiuni specifice, cât și organizațiile internaționale și europene, care au în centrul activităților lor grija pentru calitatea produselor și serviciilor marchează acest eveniment prin diverse acțiuni pro-calitate. Evenimentele corespund temei speciale, care este aleasă anual.

Ziua mondială a calităţii se desfăşoară în cadrul Săptămânii mondiale a calităţii, organizată de Organizaţia Europeană pentru Calitate (OEC). În 2018, evenimentul se desfăşoară în perioada 5-11 noiembrie sub tema „Quality is Success!“, potrivit www.eoq.org.

Chartered Quality Institute-CQI împreună cu NQA-Global Certification Body şi alte organizaţii partenere internaţionale şi europene marchează această zi, ce face parte din Săptămâna mondială a calităţii, cu tema „Quality: A question of trust“.

Reputaţia este construită pe încredere, notează www.quality.org. Încrederea, la rândul ei, se câştigă foarte greu, putând fi pierdută extrem de uşor. Prin urmare, în 2018, este sărbătorit rolul pe care fiecare organizaţie îl joacă în construirea şi susţinerea încrederii pentru toţi actorii interesaţi: clienţi, furnizori, personal, autorităţi de reglementare, acţionari şi societate.

Cu acestă ocazie echipa companiei ”MetronLab” SRL aduce sincere felicitări tuturor care sunt implicați în acest domeniu.

©MetronLab.md 2014 All rights reserved